Powered By Blogger

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Leppoinen lepopäivä



No niin on ollu kiireinen viikko, oikein työntäyteinen ja haipakka! Ehin kuitenki harrastaa liikuntaaki, hyvä minä! Ja hyvältä tuntu!



Tännään on sunnuntai. Viikon ainua päivä ku ei tartte laittaa kelloa soimaan. Lapsen harkatki oli peruttu tältä päivältä, joten ihan heleposti meni lötkötellesä aika. Yhet kakkukahavit käytiin juomasa isän luona mutta muuten päivä on menny ihan omasta eestään ja hyvä niin. En aio ees pestä pyykkiä tännään vaikka iso kasa tuola mua huuteleeki. Pistän vaan kodinhoitohuoneen oven kii ja ongelma ratkastu! No yhet tiskit oon hoitanu, tunnustan, mutta onneksi ruoka oli jo valamista muuta ku lämmitti ja pisteli ääntä kohti.



Lapset meni jo nukkuun ja mää käyn lämmittään palelevat varpaani saunasa, nappaan iltapalaksi parit pelmenit ja hörppäsen kupillisen tai kolome kofeiinitonta teetä sekä rupian vahtaan töllötintä. Olohuoneen arkkupöyällä on koko viikon tuijottanu mua kaks keskenerästä Suomi 100-väristä villasukkaa vaan enpä oo niitten tuijotuksesta huolimatta ehtiny enkä jaksanu niihin tarttua. Ehkä saan ne tänä iltana vihdoin viimesteltyä ja pistettyä jalakaan. Piäppä peukkua että saan!


Ihan hyvä vähän rauhottua. Sunnuntai ruukaa olla mulle ainua päivä, millon ei oo pakko yhtään mittään. Jo eilen lauantai-iltana ku pääsin kaheksalta duunista, rupesin heti niin sanotusti ajamaan toimintoja alas. Omia toimintojani. Se tehhään niin että heitetään kotia tullesa toppatakin lisäksi aivot narikkaan, heitetään arkihousut nurkkaan (niinku siinä joululaulusa ”arkihoususi nurkkaan heitä” vai mitensemeni) ja siirrytään määrätietosesti kohti asentoa, jossa jalat ei koske maata. Lepotuoliin siis!

Takana viis kauhian hektistä työpäivää ja jaksoin vielä käyä nelijä kertaa jumpallaki! Ansaitsin ja otinki kunnon selekääntaputuksen iteltäni murian härän pihivin ja taivaallisen makusen punkun muodosa! 
Ja tiiäkkö ne ihanat lakusipsit? Niitäki maistelin muutaman… 





Tännään en siis todellakkaan mittään. Ja hyvällä omatunnolla. Sillä huominen on vasta huomenna niinku jiiveegeeki tietää. Kokkeile sääki, ei aina tarvihe suorittaa!



Haleja,
 J.


p.s. Tää nettielämä ei oo just mun vahavinta ossaamista, mutta jess, osasinpa laittaa tuohon nyt lukijat-nappulan mistä voit painaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ite oot mieltä?