Powered By Blogger

perjantai 2. helmikuuta 2018

Suurin tulonlähde



On se ilimoja pielly. Ulukona on ollu aivan mahtavat kelit vaikka hiihtää, köpötellä eestaas ja valokuvata puhtaan valakosen hohtosia puita ja muita. Tai ois, mää oon ollu vaan sisällä viimeset kolome päivää. Pukkas jonku talavilunssan niin pittää nyhyjöttää kymmenen vaatekerroksen alla eikä tee ees mieli viiniä! Siitä jos mistä tietää että mää oon kipiä!

 
KANNATTAA VARAUTUA JOS TAUTI YLLÄTTÄÄ
Mikä on sun pääasiallinen tulonlähde? Mulla se on nenä. Sieltä tulee nytki hirviästi räkää ja  välillä myös verta. Ja kyllä on kuule punanen viisari ku niistäny päivätolokulla!

Nenä on kiva kapistus. Siihen voi piirtää pyllyn ja ympärille jalat ja ylävartalon ja sitte leikkiä sillä pyllyä pyörittävää tyyppiä. Nenään voi myös kasvattaa erikokosia vinnejä. Jostaki ihimeen syystä mulla niitä tupsahtaa keskelle klyyvaria ainako joku virkistys- ja kulttuurireissu on eesä. Aina! Miten se on ees mahollista?? Nytki mullois viikon päästä lomakohe katottuna ja arvaa vaan mikä ilimotti olemassaolostaan! "Jaahas, kaheksan päivän päästä olis retki. Laitetaanpa tähän semmonen vähän isompi pahkura, joka olis ylivoimasen hankala ellei mahoton puristaa pois." Semmosen sain ja SE on niin iso, että siitä vois käyttää jo sanaa 'hän'.

Hän lähtee siis kanssani viikonloppulomalle. Onneksi en mee tällä kertaa onnibussilla, vaan omalla pikku mastallani. Olis saattanu joutua ostaan oman lipun 'hänelle'. Enkä tiiä oisinko mahtunu junasakaan vessaan, olis pitäny jättää ovi auki. On se onni että mullon oma auto..
NÄKYYKÖ FINNI VIELÄ?


Reissukaveriksi lähtevä ystäväni ilmotti reilusti ja tunteitani säästelemättä, että mää saan kulukia seinänviertä joka paikasa nokan vinnipuoli seinään päin. Ei sillä että hän mitenkään häpiäis mua, vaan ku ihimiset nauras niin että kaikilla ois kuset housusa ja hyi mieti mille sitte joka paikasa haisis! Tullee kyllä haastava soppailureissu. Ite ehotin avuksi paperipussia, vaan jos semmosta ei saa kaupasta, tai mää en oo ainakaan enää nykyään nähny sellasia kaupoisa, niin olisko liian hölömöä kävellä kestokassi pääsä?! Niitähän saa nykyään vaikka millä puolukka- ja kahvipapukuvioilla. Onkohan se kuin hiostava, onko kellään kokemusta?

Ja jos yöelämäsä pittää käyä niin tuskin 'häntä' millään peitepuikolla piiloon saa. Ennemminki vois laittaa kyltin rinnuksille misä lukis "polttarit, hirviöteema". Se voiski olla kätevä niin vois pyytää ihimisiltä rahaa. Sittekö jois ittesä tarpeeksi mukavaksi niin ei pikku siamilaisella kaksosella naamassa olis enää niin väliä. Tai ehkä mää vaan jään kotiin. No, katotaan.
MÄÄ LUULIN, ETTÄ NE PUHU MUN FINNISTÄ, MUTTA OLIN VÄÄRÄSSÄ, MYÖNNÄN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ite oot mieltä?