Powered By Blogger

lauantai 9. syyskuuta 2017

Klikkaa ja lue 8 asiaa jotka.....



Muuttaa sun elämän! Joilla pääset rapakunnosta ruotuun! Jotka jokaisen pitäis tietää! Joilla laihut! Joilla lihot! Joilla nukut paremmin! Joilla teet värikkäämpää ruokaa! Joiden avulla olet parempi kaikessa!!!!!!

Eli klikkaa ja lue 8 asiaa jotka toimittaja on listannut.

PALJONKO SULLA?
Tässä mun täysin turhanpäivänen ja mihinkään liittymätön listaus:

  1. Uni
  2. Unen puute
  3. Opiskelu
  4. Työstressi
  5. Jäätelö
  6. Syöminen
  7. Punaviini
  8. Koirankarvat

Ja ysinä pohjalla: Irtiotto. Coming soon!


Listoja on kiva tehä. Voit kirjottaa ylös asioita mitä pitäis tehä. Pitäis= en kuitenkaan tee. Jos on pakko tehä jotain, teen, enkä tee pakoista listoja.


Voisin listata vaikka asioita mitä tää suunnattoman pitkä kolomenkymmenenviien vuojen ja kahenkymmenenkolomen päivän mittanen elämänkokemus on tuonu tullessaan. Sellasta hiljasta tietua, nouhauta, juunou.


Esmes sitä tietua ussein olis tarvinu nuorempana miten menkkoja voi siirtää. No ottamalla kunnolla viunaa usiampana peräkkäisenä päivänä. Toimiva kikka, mulla oli yks kesä menkat viikon myöhässä. Paitsi että eihän tuollasta tietua voi jakaa nuoremmille.  Elä sääkään kerro kellekkään.


Tai että hymyile vaan ärsyttäviä asioita höpöttäville ärrrsyttäville ihimisille vienosti, niin pääset nopiammin niistä eroon ja muutenki helepommalla ku alakamalla paukuttaa vastaan omia näkökantojas. Se ei vaan kannata. Oon pitäny mottona sitä että ” Älä selitä. Ystäville ei tarvi ja muut ei usko kuitenkaan.” Hymyilläänkö sulle koskaan vienosti? Hmm.


Ja että unenselvitysoppaat on oikiasa. Ne ennustaa tulevaisuuen ja kertoo synkkiä(kin) totuuksia sun alitajunnasta. Viime yönä näin unta hevosista.


Ja tähän ikään tullesa oon huomannu että kappas,  jos syö enemmän mitä liikkuu, lihoo! Oisikko uskonu? Ja että kuntosalikortin omistaminen ei itsessään laihuta tai tee susta liikunnan harrastajaa. Ja että bataattiranskalaiset, chilimajoneesi ja pannukakku jäätelöllä ei oo parasta ravintoa, jos koitat keventää.
Kaikki nää elämänkokemuksen mukanaan tuomia hienoja päätelmiä. Viime aikoina oon myös älynny, etten ole sen huonompi/ rumempi/ vajaampi/ onnea ansaitsematon ihiminen jos en oo hoikka tai laiha. Vain hymy merkkaa! Ja jos sulla on oikea ystävä, se on maailmassa tärkeintä ja arvokkainta.


Sitte vielä semmonen ajankohtanen vinkki, että elä mee ostaan just sillon kuukautissiteitä, ku oot perkannu mustikoita. Varsinki jos oot perkannu niitä vaan toisella käellä.
JOKAINEN ON ARVOKAS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ite oot mieltä?