Powered By Blogger

lauantai 23. joulukuuta 2017

Joku jouluinen otsikko



Mää kirjotan tätä aatonaattona ja sää luet tätä joulupäivänä, ensimmäisenä tai toisena. Mää vielä ootan joulua. Sää oot jo juhlinu sen tai ainaki kovasa vauhisa. Tänä vuonna oonki oottanu sitä kunnolla. Kerranki, kerranki! en oo töissä aattua ennen vaan viimeksi yli viikko sitte, kouluhommat jätin hyvillä mielin torstaina. Pitkästä aikaa oon ehtiny oikein ootella joulua! Elä nyt käsitä väärin, työtön ei oo toimeton. Äksöniä on ollu aamusta iltaan. Vaan mää nautin. Joulun teko on miitaimia. Ommaa aikaa, no tai ainaki omia ajatuksia. Viime vuojet oon ollu töisä vielä aatonaattona. Jouluaaton sijottumisesta eri viikonpäivälle riippuen aattonaki. Joo, tiiän että sääki oot ollu. Sää oot ollu jouluaattonaki. Elämä on.


Tänä vuonna elämä todellaki on. Se, ettei kaikki ole paikalla, ketkä haluaisit, se on rankkaa. Joulu on rankka. Se on myös tosi rikas. Enkä tarkota rahamielesä. Se, että sua väsyttää paketoija, sää SAAT paketoija! Sulla on kelle paketoija ja mitä paketoija! Se, että sun pittää kokata tai ostaa kaikki jouluruuat, sää saat ja voit tehä sen!


Koti pittää puunata, koska? Ittiäni varten mää. Siksi että tulis juhlava olo. Voi laittaa mekon päälle pitkästä aikaa. Voi nukkua oikein kunnolla. Arki tuntuu olevan viikkojen pääsä. Joulutila, mielentila. Tydyttyttyttyy aim laavin it!

Jouluja, ystäväni!
Joulu, antaa tulla vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ite oot mieltä?