Powered By Blogger

lauantai 17. joulukuuta 2016

Lähiöunelmia



Ollappa univelaton. Jännä, ku tämmönen tuliki mieleen just näin yöaikaan. Ehkä vois auttaa jos menis heti nukkuun.. Nääh, tälleen yöllä on kivasti aikaa ajatella omia ajatuksia. Aamut, päivät ja illat mennee lasten ja työasioiden parisa, mutta yö on mun ommaa aikaa. Sillon ehtii vaikka unelmoija!
Ja mää unelmoin siis nyt nukkumisesta. Ja siitä kun olis nukkunu oikein hyvin, söis rauhassa herkullisen ja runsaan aamiaisen. Siinä olis munakasta, croissantteja, paprikoita, kurkkua, kahvia, hedelmämehua, maustamatonta jugurttia vatuilla ja hunajalla. Isoja melonilohkoja. Tuoreita marjoja. Hitto mullahan taitaaki olla näläkä. Ja kaikkia muutaki hyvvää vois olla.. Mietippä minkälainen sun ideaali brunssi olis? Ja kenen kanssa oisit? Tuohon ruokalistan perrään pitäs muuten vielä lisätä että ei olis kiire yhtään mihinkään, ei mittään menoja eikä aikatauluja ettei tarttis hotkia.

Sitte ku olis ku pu ra vit tu................niin vois mennä zumbaileen ja siihen päälle vielä sauna. Ai että! Ja vois olla kauheesti pätäkkää eli hynää eli paalua eli fyffeä ja vois mennä soppaileen. Tietenki ystävän kans. Soppailisin itelle jottain ihania jumppavaatteita ja jokku hienot saappaat ja sitte söisin kunnon pihivin aiolilla ja rapioilla pottuilla. Ja jos kävis sitte parturisa laittamasa tukan hyvin niin vois lähtä vielä illan päälle ihimisten ilimoillekki. Ihanan ystävän tai ystävien kans vietettäs sikahauska ilta, tanssittas niin että hiki valus ja naurettas niin että naamaan sattus. Ja sitä jatkus aamuun asti, ku kettään ei väsyttäs ku kukkaan ei olis heränny ennen sianpieremää laittaan lapsia kouluun! Eikä olis rapulaakaan ku osattas ottaa just niin nätisti.  vaikka veettäski aamuun asti. Eikä väsyttäs.

Ai että kuin ihanata! Olisko tuohon nyt vielä jottain lisättävvää? Tämmösiä tavallisen äiti-ihimisen unelmia nää on. Että sais nukkua ja liikkua, syyä hyvin ja olla ilonen.Eikä aina väsyttäs. Mitäpä sitä muuta tarviskaan?!

Herätyskello soi nelijän tunnin kahenkymmenen minnuutin päästä. Sitte alakaa taas aamurumba lasten kans ja töisä iltavuoron pikkujoulurumba. Ehkä 24 tunnin päästä mulla on taas aikaa unelmoija...
Hyvvää yötä ja ihania unia ja unelmia sullekki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ite oot mieltä?