Powered By Blogger

perjantai 10. maaliskuuta 2017

Kuukaaa pelkäää mustaaaasilmääää

MITTASIN KAINALOSTA, EN MUUALTA


Hääätshiuuu!! Aivastin niin kovvaa, että lumet tippu katolta. Tai ainaki ne tippu heti mun aivastuksen jäläkeen. Vielä ei oo murtunu kylykiluita eikä muita, vaikka oonki ahkerasti aivastellu.
 
Pläääääh!! Viime postauksesa sitä muka otettiin niin rennosti ja vietettiin taas lepposaa sunnuntaipäivää. Ja päätettiin siirtää jumppailut alakavan viikon vappaapäiville ku on sitä aikaa ja virtaa. Ketut! Maanantai-aamuna heräsin viiltävään kurkkukippuun ja siitä asti oon taistellu päänsäryn, yrittelevän kuumeilun (on lämpöä, ei oo lämpöä, on lämpöä..) ja välillä tukkosen, välillä valuvan, välillä tukkosen valuvan kärsän kans. Olo on ollu niin karsea, että ihmettelen miten tää viikko meni näinki nopiasti. Töisä oon kuitenki kittuuttanu, ku ei sitä ny kehtaa jäähä saikulle ku ei oo ku kolome päivää töitä eikä ees kuumetta.. Ja sielä näyttäs kaikki muukki olevan samasa tauisa. Ehkä mää sainki sen sieltä, hmm.
 
No mutta olipa sielä mukavaki ullatuuus oottelemasa ku yks miespuolinen (toinen kahesta) työtoveri oli tuonu jokaselle meille akkoille ruusun naistenpäivän kunniaksi. Aa että, kiitos! Myöhästyneet naistenpäivätoivotukset sullekkii!!
 
Teki mieli kauhiasti käyä easyllä iltavuoron jäläkeen, mutta sitte aivastin ja muistin että ainii oonki kipeä. Ei sitte. Aloin taas tehä pyhiä luppauksia. Ennää en rötkötä yhtään turhaa välipäivää jos vaan oon terve eikä oo rapulaa! Meen niin lujjaa säbämiin ja lattaritunnille ja podipalanseen että hippulat vinkuu! Mitkä ikinä ne hippulat sitte onki. Ja miksi ikinä ne vinkuu. Miksi nuin ees sanotaan, mikä järki siinä on? Kaikkia tyhymiä sanontoja sitä onki. Niinku esmes "kiertää ku kissa kuumaa puuroa". Anteeks mitä? Kissanomistajat hoi, kertokaapa tekkeekö ne teijän mirrit niin?
 
Toisenki puuroaiheisen tiiän (onkohan niitä enemmänki??). Semmosen ku
 "tykkää niinku hullu puurosta". Siis woooot? Olis ehkä pitäny kysyä viime viikonloppuna siltä luultavasti-skitsolta henkilöltä että tykkääkö se puurosta. Kerroinko sulle siitä?

 
Tämä nuori naisihiminen tuli pöytään, misä juttelin ystäväni kans ja alko kysellä ollaanko lesboja. Siis ihan vaan siinä juteltiin ja naurettiin ja tää tuli kyseleen semmosia. No otin huumorilla mutta kielsin kuitenki. Sitte hän alko väittää että kyllä me ollaan lepsuja. Jaaha. Kuulemma vaan ite kielletään tosiasia. Ookoo.. Eikä hänellä kuulemma oo mittään lepakoita vastaan (ei mullakaan ole vaan tietääkseni en ite oo).

Sitten vasta alko mielenkiintoset jutut. Hän rupes kyseleen kaikenlaista kuten mitä mieltä jumala on siitä että mää tanssin. Aikamme siinä yritettiin molemmat vastailla, hämmentyneenä, välillä miettien onko kyse piilokamerasta vai mistä, kunnes hän vaan rupes tuijottaan mua. Hän ei näyttäny siltä että olis ottanu liikaa kuppia, eikä silimät seissy pääsä niinku narkilla. E-ei, tämä se oli eri pelottavan näkönen emäntä. Mustaksi maalatut silimät tiukasti minnuun liimattuna, todella keskittyny ja vihanen ilime naamalla, hän vaan tuijotti. Ei puhunu ennää mittään, vaan tuijotti. Siinä vaiheesa alako niinku ihan pikkusen pelottaa ja livettiin helekkarin äkkiä paikalta. 

Mitä sää oisit tehny? Olisikko ite livenny paikalta? Vai olisko sulla ollu jotaki työkaluja toimia tilanteesa? Mun vaisto sano, että nyt kannattaa hilipasta paarin toiseen nurkkaan ja äkkiä! Tiiä sitte jäikö se siihen valomerkkiin asti tai ottiko toisen tuijotuksen kohteen. En jääny katteleen olisko se syöny mut vai kuristanu. Vaikka olis vaan tuijottanu, se oli jo tarpeeksi karmivaa. Hupsista saatana, semmonen tappaus se.  Se näytti olevan subwaysa syömäsä myöhemmin joten pitäskö tuo sanonta muuttaa muotoon "tykkää niinku skitso subista".
 
Mutta nyt mun pittää joutua levähtään että toivun tästä. Sillä sitte pääsen sinne jumppaan ja ulos lumitöihin ja yks ihana reissuki jo kolokuttelee ovella...... Aurinkoista talavipäivää sulle !!


pee ässs. Mulla on vähän paino puonnu. Ehkä ei tuu syötyä kipiänä niin palijon, tai sitte aineenvaihunta hyrrää kovempaa ku vuoroin palelee ja vuoroin on hiki. Jotaki positiivista täsäki flunssasa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ite oot mieltä?