Powered By Blogger

perjantai 31. maaliskuuta 2017

Con mi


Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuuu... uuu....


Holahola! Kyllä oli hyvät bataattiranskalaiset! Sen verran laiska oon etten muka viihtiny ite pilikkoa yhtä bataattia vaan ostin kaupasta valamiin pussin. Silti, namia. Lisäksi lohimurekepihvit, kaupan pakastealtaasta neki. En sitte ollenkaan jaksa potia huonua omatuntua siitä etten just ite kasvattanu ja pilikkonu niitä bataatteja, enkä onkinu ite sitä lohta. Uutuusranskikset tarttu mukkaan ku kävin pikaseen kaupassa hakemasa pinaattikeittua pienelle kuumepotilaalle. On kuulemma ainua mikä maistuu. Ja on se sitä syönykki pakettitolokulla. Pakastetuote seki. Kiersin siis kaikki pakastealtaat, mutta piin rapakuntosen käteni ruodusa enkä ostanu pätkis-tikkujätskiä, vaikka kuola alakoki uhkaavasti valua ja melekein maistoin suussa patukan.. sinä pervo! PÄTKISpatukan! ja jäätelön.. rapian suklaakuoren.. grrr...

Tää on ollu hyvä liikuntaviikko! Oon päässy raahautuun kolomena aamuna easylle ja yhtenä lenkkeileen hyväsä seurasa. Oon kohta ylikunnosa, muahhahhaa! Noo, viitsivitsi, niin kauan ku teen vähemmän ku zumbaohjusaikoina, ei oo vara huuella tollasia. Mutta kyllä oon ollu ruodusa ja hyvin on menny!
Tekis mieli "palakita" ihtesä illalla kuoharilla, mutta oon niin laiska etten jaksa lähtiä ostaan sitä (mutta juon kyllä jos tuot mulle!), tosin tuskin kannattaiskaan mässätä näin hyvin skarpatun viikon päälle. Yks lepopäivä liikunnasta täytyy kyllä tällä viikolla pittää ja ehkä sitä lepopäivän iltana vois vähän skoolatakki..
 
Säntäsin heti aamusta easylle koittaan saisko jumpalla virtaa päivään. Väsytti niin että tuntu pääsä lyövän ihan tyhyjää. Alakuun puolen tunnin RVP - ja huomenna peba kiittää - plus puoli tuntia EF danzan lattariohojelmaa. Uuuu… Lähin liikenteeseen liian vähillä evväillä, taisin hotkasta vain banskun lähtiesä? Väsytti, en muista. Eihän sillä palijoa jaksa, mutta tein sen mihin kykenin niisä olosuhteisa ja kaasutin sitte äkkiä kotia kunnon aamupalalle.

Aurinko paistaa niin komiasti jopa nuista issoista, likasista ikkunoista, että kevät alakaa väkisinki pyrkiä rintaan. Oonki tännään konmarittanu pölyjä pöyiltä ja lattioilta, sillä ne ei tee mua onnelliseksi eikä iloseksi. Vaan kiiltävät paikat tekkee! Tosin kauanpa seki ilo kestää ku on noita ihme sotkijoita talosa (perhe, määhän en sotke). Lupasin itelleni palakaksi siivouksesta kimpun keltasia tulppaaneja. Onneksi ne ei oo täälä niin hinnoisaan mitä Vaasasa (kuva viime postauksesa)….


Samalla konmari-ideologialla vois nakella pois kaikki laskut, vanahat sohovat, likapyykit, tiskit, kuntavaaliehokkaitten mainokset, huonot kengät, sekä uuen työvuorolistan.


Sen sijjaan conmeikä pittää kaiken mikä tekkee mut onnelliseksi. Viinipullot (täyet), lapset, hyvä ruoka, hyvä bluutuuttikaijutin, lasten tekemät askartelut (joita täälä on ympäri talua ja seiniä). Istuvat ja hyvännäköset vaatteet. Hätäsuklaajemma. Kuntosalin jäsenyys. Jopa kevätsiivous.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ite oot mieltä?