Powered By Blogger

perjantai 25. marraskuuta 2016

Vetelä aamukankeus



Huomenia! Mitkäs ne olikaan ne keinot unohtaa ne tekosyyt?.. En just  nyt muista kun on aamu, kello liian-vähän ja väsyttää ja laiskottaa. Oon noussu sika-aikasin, toimittanu mukulat matkoihinsa ja juonu kahavia. Auto on lämmityksesä, sillä ulukona on 7 astetta pakkasta. Puolet jumppavaatteista on jo päälä. Ei vaan jaksais millään lähtiä mihinkään. Nyt pittää ettiä se motivaatio. Ähh.. Mihin se on nyt menny….
Mutta noh, mikäs se mut ylleensä pakottaa ylös ulos ja lenkille? Lasketaanpa liikkeelle lähön plussat ja miinukset nyt! Plussia on… no mitä tuommoseen aikaa kuluttammaan. Housut jalakaan ja menox sano Annie Lennox! (Juu tiiän että nautit vanahoista kliseistä,hahaa!)

Ja vähä tuon jäläkeen..........
 
Ja kyllä kannatti! Uaaah mikä rento, lämmin fiilis kropasa! Varmaan naamallaki on tyytyväinen virne, ku vastaantulijatkin hymmyilee mulle! Hymy tarttuu! Tai sitte  mulla on naamasa jottain kakkaa, pittääpä äkkiä tarkistaa… Nyt taputan ittiä olokapäälle reippaasta aamujumpasta kuntokeskuksella! Sitte pistän pelmenit kattilaan kiehuun ja ku oon syöny, suoritan äidilliset velevollisuuteni. Ja sitte! Suuntaan katseeni kohti ystävän kans tänä iltana vietettäviä pikkujouluja, hoplaa!!  Mukavaa viikonloppua sulleki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ite oot mieltä?