Powered By Blogger

tiistai 22. marraskuuta 2016

Viikko 2 alkoi


Hei se on maanantai ja on aika kipasta puntarille kattomaan, näkyykö eka viikko rapakunnossa ryömimistä vielä missään. Joko olis pudonnu ainakin viis kuus kiloa. Jos ei, luovutan ja avaan valkkaritonkan, varmasti avaan punkunkin! Sitten syön suklaata ja käyn hesessä! No ei nyt sentään. Realistinen pudotus vois olla 0 - 900g ekan viikon jälkeen, riippuen nesteiden määrästä. Kehossa olevien siis, alkoholia en oo ottanu.

  Männä viikolla liikuin kuutena päivänä. Yhden rehellisen lepopäivänkin pidin. Niistä kuudesta "treenistä" (kuten nykyään ilmaistaan kaikkea liikuntaa esittäväkin toiminta) kaks oli kävelyä ja kolme tanssillista. Yks kerta oli sellainen oma miksaus lihaskuntoa ja tanssahtelua. Eli mukavasti ja helposti vierähti seki viikko! Ehkä jotain muutosta voi jo havaita energian määrässä ja housujen istuvuudessa. Sehän se on hyvä mittari, miltä housut tuntuu jalassa. Sitten taas kun alakaa verkkaritki puristaa lihoja makkarapötköille pitkin pers... no, vyötäröä, on aika tehä jotain asialle! Ihan vaikka vaan jo sen diabeteksenki takia. Eikä siinä oo mittään pahhaa, että laihuttaa ja/tai liikkuu vain ulkonäön takia. Kuha ymmärtää, ettei se kuori ole se tärkein. Eikö ollakki tästä samaa mieltä?! Ja tähän kuva KUHAsta!

Nyt meen puntarille ja ai, miten ilahun,tiiän sen jo!


Tuloksia tulloo!
Ja kyllä! Sievemmällä napostelulla, hyvällä liikunnalla ja alkoholittomalla viikonlopulla saatiin aikaseksi puntarille lukemat 72,7 kilogrammaa! Enpä muista koskaan olleeni iloinen tuollasista lukemista! Mutta hei, nytpä oon, sillä elopainon suunta on laskussa ja millä startilla! Kilolla ekasta viikosta! Tästä on hyvä jatkaa! Jipii, oon niin ilonen! Ja joojoo, tiiän ettei kenenkään paino putoa kilolla viikossa muuta kuin ekana tai ekoina viikkoina, riippuen lähtöpainosta. Mutta saanhan olla silti ilonen, vai mitä! Aijai, miten nätisti istui #Dromet jalkaan aamulla! Kirsikkana kakun päällä (ei tuhman kermakakun, vaan reippaan, raikkaan ja terveellisen smoothiekakun =josta mulla on ohje antaa, jos haluat!) kaverit! Ne joita saan raahata jumppailemaan ja jotka raahaa mua! Tosin ei mua tarvi ikinä houkutella tai raahata, suostun aina kaikkeen mitä ehottavat. Tänään yksi kaveri vei mut lenkille aamulla ja toinen tanssijumpalle illalla. Ai että, energiaa tulee lisää, sen oikein tuntee! Nyt pitää muistaa vaan syödä ja nukkua tarpeeksi. Muistappa sääki syyä ja juua ja liikkua, mutta ennen kaikkia nauttia elämästä! Terkuin (tänään) yltiöpositiivinen bloggariakka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ite oot mieltä?