Powered By Blogger

tiistai 17. tammikuuta 2017

Ihmeellinen mehujäädieetti



Miltä kuulostais muutaman päivän loma? Nelijä päivää makkoilua, vähän vatsalihaksien reenausta ja kevyt ruokavalio. No vähän tollanen pikku vekeissöni täsä onki ollu. Jos tuut äkkiä käymään kyläsä, voitat itelles saman loman.

Että mitäkö mulle kuuluu? Ei hääviä, mutta ainakin paino putuaa. Että on kai tummimmallaki pilivellä se hopiareunus. Mullon nääs ollu tässä semmonen mehujäädieetti. Ei omasta tahostani.

Nytpä vasta löysin tehokkaan laihutuspikakuurin! Onneksi näitä ei tuu ku kerran vuojesa. Nelijään päivään en oo syöny oikiaa ruokaa ja jo kolome päivää on menny maatesa vuoron perrään sohovalla, sängysä ja kylyppärin lattialla.Vatsalihakset on reenattu posliinin reunalla kramppiin asti.

Otan sohovalta pikalähtöjä kylyppäriin. Matkaa on nelisen metriä, mutta välillä siinä on kaks liikaa. Jos ihimisen ohutsuoli on seittemän metrin pitunen, niin sanosin että tyhyjennyksesä ollaan nyt jossain viien metrin kohilla. Vesilasin kattominenki riittää, ei tarvi ees juua. Yhen Jokisen Veskun sannoo lyhyesti tiivistettynä: "Pelkään että mä kuolen, tai etten kuolekaan. En unta saa, en nukkua uskaltaisikaan."  Mutta kyllä tästä selevitään, mehujään voimalla. Eipä kaikki sokeri sitte ookkaan pahasta. Vaan nyt on mentävä takasin selälleen ennenkö taju lähtee, alakaa pimetä.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ite oot mieltä?